Over Pure Coaching by Marieke

Pure Coaching

"Een effectieve methode, dat goed vol te houden is"

Een grote groep mensen raken het plezier in fitness kwijt omdat ze niet het gewenste resultaat zien. Het wordt iets wat we “moeten” van onszelf, maar door het uitblijven van resultaat raakt ook de motivatie op. Om resultaat te boeken zijn er diverse factoren die daarnaartoe leiden: training, voeding en ook rust! Internet geeft zoveel verschillende informatie dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Ik ga met jou uitzoeken wat voor jou wel werkt en je naar het gewenste resultaat leidt.

We gaan structuur aan jouw sportmomenten/ trainingen en voeding geven, waardoor het plezier en je motivatie weer terugkomt.
Samen gaan we zorgen dat jij een levensstijl ontwikkelt, dat voor jou goed vol te houden is. Hier staat je gezondheid voorop, terwijl je ook nog kunt genieten. Door de complete levensstijl aan te pakken en nieuwe patronen te creëren zorg je ervoor dat je ook op lange termijn je behaalde resultaten kunt behouden.

Daarnaast ook één belangrijkste wat ik mijn cliënten kan leren is goed leren trainen. Voelen wat je doet en welke spieren je gebruikt zijn essentieel om het maximale uit je training te halen. Diverse technieken en methodes en jou ook vooral helpen te leren hoe jouw lichaam werkt. De trainingen hoeven uiteraard niet alleen uit krachttraining te bestaan maar er kan ook gebokst worden, buiten getraind worden, etc.

De voordelen van Pure Coaching by Marieke

Over mij

Afbeelding1

Mijn naam is Marieke Harrewijn. Al van jongs af aan is sporten mijn grote passie. Mijn hele jeugd heb ik geturnd, op latere leeftijd ben ik mij gaan richten fitness en voeding. Tijdens mijn opleiding sport & bewegen heb ik mij verder gespecialiseerd in de richting fitness en gezondheid..

De passie voor trainen in de sportschool groeide al snel uit tot deelname aan bodybuilding wedstrijden in de bikini-fitness klasse. Tijdens deze jaren ben ik ook gaan coachen. Dit beide met mooie successen en resultaten voor zowel de atleten die ik heb mogen coachen, als mijzelf.

Inmiddels heb ik in de loop der jaren dus veel ervaring opgedaan in het begeleiden en trainen van sporters; van beginnende sporters met persoonlijke doelstellingen tot gevorderde sporters en wedstrijd atleten; van jong tot oud.

Locaties

Apeldoorn.

Sportschool Limited Edition

Ketelboetershoek 5

7328 JE Apeldoorn

https://sportschool-limitededition.nl/

Markelo.

PT studio BAAS NAAFS

Roudaalterweg 2

7475 RM Markelo

Plan nu je gratis intake!